Nettleserspillet My Free Farm?

Bli den største deltids bonde av alle tider! Det gratis nettleserbaserte online berømte My Free Farm handler utelukkende rundt din egen gård. Plant dine online felt med grønnsaker og fôr-planter, ta vare på dine Babydyr og fortsette å oppgradere gården din! Lodne sauer, glade kyr og summende bier allerede på venter deg! er

Alle dyrene dine er pleiede, gulrøtter og mais er i full blomst - det er tid etter en tur til Muu byen! stamgjestene borden i de lokale bøndenes klubber er glade for å ønske deg velkommen, så ta en titt rundt og bli med i din favorittklubb! Besøk jernvarehandel og kjøp dekorasjoner etter feltene slik at kundene vil storme gården din etter fersk mat - tross alt, trenger du også å selge dine økologiske produkter! Presentere din vise gård til venner og pynte gårdshuset etter drømmene dine, besøke fabrikken i Pondington og snu spesielle oppskrifter til power-ups, hvilke hjelper deg å redusere dine planters vekst-tid eller øke deres avkastning.

I denne morsomme økonomi-simulering trenger du ikke å være en forretningsveiviser for å lykkes! Ingen grunn etter ekstra nedlastinger eller programvare, kan komme i gang umiddelbart i nettleseren din og straks begynne til ta deg fra gårdsgutt til Farmer sjef! My Free Farm - et spennende online-spill som har begeistret millioner av fascinerte brukere allerede.

Historien bak nettleserspillet

En gang i tiden var det grisen som bodde på en vakker gård i min Gratis Farm. Se kornet som glitrer i solen lys, nyt sommeren luktene som fyller hele gården, lytte til hønsene lykkelig klukkende og beundre den søte saue-ullen pels tett sammen, er den heldige Piglet glede.
Men en dag, følte vi at noe var galt: Farm huset ikke hadde blitt tatt vare på i lang tid. Den kyr mooing var blitt mer og mer akutt, fordi ingen syntes å ha melket dem heller. Og saueull hadde begynt å vokse overalt, fordi det var ingen trimming. "Dette kan ikke fortsette stort lenger!" Jeg trodde de griser til seg selv. "Jeg trenger noen til å hjelpe meg, å fjerne feltene, mate biene og klippe sauene noen til å ta vare på stor gård hus og besøke bøndenes klubbene i den nærliggende landsbyen.
Takk for at du kom til min Gratis Farm.. Ta vare på gård og hjelpe dyrene kjører gården ... Venter på en lykkelig slutt Ja, rulle opp ermene, ta tak høygaffel og la nettleseren spillet min Gratis Farm lede deg til den fantastiske verden av landlige jordbruk. Spill online med millioner av entusiastiske spillere og nettlesere på noen øyeblikk du vil innse: Økonomiske simuleringer kan være svært underholdende og fargerike - og så mye moro!

Nettleserspillets funksjoner

Planter, Planter, Planter bringer en slutt på dine online felt og vokse 32 forskjellige frukter og grønnsaker! Overrask din plantevekst og vanne og gjødsle dem og mate babydyre med fôr. Vil du at mais og gulrøtter skall vokse enda raskere? Kjøp bonus oppskrifter og få dem konverterte til power-ups i vindmøllen.
Gleden av å være et babydyre: Ta vare på dine kyr, høns, sauer og bier fordi de vil gi deg melk, honning, egg og ull i løpet av denne nettleseren spillet. Behandle disse animalske biprodukter og konvertere dem til majones, søtsaker, ost eller baller av ull og selge dem direkte til kundene dine. Tross alt, organisk produsere er siste skriket i disse dager! ! Oppdag hvor gøy økonomi simulering kan være.
gården din klubb venter på deg : Denne nettleseren spillet handler om fellesskap: Gå sammen med venner og bli med egen gård klubben! Fullføre moro klubboppdrag sammen og ta veien fra bronse til gull medalje og handle med hverandre! Markedplassen vil tilby dere alt et bondehjerte kan ønske: Selg dine overflødige urter, jordbær eller spinat eller kjøp billige nye frøer.
Og det er ikke alt ....!

Det er mye, mye mer å oppdage på My Free Farm! Dekorer feltene med høy baller eller lykkelige hoppende kaniner og dekorere ditt gårds-hus i din egen personlige stil! Besøk loddluken og få en gratis lodd hver dag. Fullfør oppdrag, øke 45 nivåer, noe som lar deg gå fra Tjener til Cesare di cereale. Dykk inn i det virkelige landbrusklivet i gratis online spillet My Free Farm!

Server: 
 
Logg inn: 
 
Passord: 
 
Glemt passord?
Be om nytt passord
Ditt nye passord er sendt til den oppgitte e-postadresse.
Hvis du har en upjers konto, kan du [*pwlink*]endre passordet ditt her[*pwlinkend*].
Du ble logget ut.
Takk for ditt besøk.

Vennligst merk: Du blir logget ut automatisk etter 2 timer. Dette er et sikkerhetstiltak for å beskytte ditt konto, i tilfelle du arbeider på en offentlig PC (skole, universitet, internettkafé) og glemte å logge ut.

Fortsett ha det gøy å spille!

Ditt My Free Farm-Team
Portal-Logg inn
Bruk dine portal data med den normale innloggingen på forsiden.
Feil!
My Free Farm
Norge